Cursussen/Workshops

1. Cursus ‘Schilderen op doek’
Altijd al eens willen kennismaken met schilderen op doek of paneel. Ervaren wat het is om een onderwerp in kleur op doek te schilderen?
Zowel voor beginners als voor gevorderden kun je wekelijks je schildervaardigheden ontwikkelen.
De lessen worden overdag (maandagmiddag en vrijdagmiddag) in mijn atelier gegeven in kleine groepen (maximaal zes deelnemers), zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is.
Na een kennismakingsgesprek en een proefles (gratis) wordt de schilderbegeleiding  afgestemd op wat jij nodig hebt. In de cursusprijs is inbegrepen het gebruik van het atelier, een tafelschildersezel, verf (acryl) en penselen. Het enige dat je zelf dient aan te schaffen zijn de schildersdoeken. U kunt zich aanmelden (email: gjanssen662@gmail.com). Er is nog 1 plek beschikbaar op vrijdagmiddag. U kunt op ieder moment instappen.

Prijs: je koopt een tienrittenkaart (€ 165,-) en je besluit zelf of je na tien lessen door wilt gaan. Ben je een keer ziek of verhinderd dan betaal je ook niet.

DSC_1715

2. Workshop ‘Schilderen op Doek’
Zoek je een leuke teamactiviteit of een activiteit voor je familie, vrienden- of vriendinnengroep. Neem dan deel aan een workshop ‘Schilderen op Doek’.
De workshop kan zowel op locatie als in het atelier en de aanpalende ruimtes van Atelier Chiaroscuro worden gegeven.

De workshop duurt 3 uur en is beschikbaar voor deelname van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Prijs per deelnemer: € 29,50

DSC_1787